Valikoimaamme on saapunut uusia Narex tuotteita!

Valikoimaamme on saapunut uusia Narex tuotteita! Tuttujen puuntyöstötyökalujen lisäksi olemme ottaneet valikoimiimme myös uusia ruuvimeisselisarjoja, joiden laatu ja kestävyys on tuttua Narex tasoa.

Micro Line

Micro Line ruuvimeisselit on suunniteltu tarkkuutta vaativiin töihin. Ne soveltuvat erityisen hyvin pienten elektroniikkalaitteiden kunnostus ja rakennustöihin. Kaksi sarjoista sisältää lajitelman yleisimpiä latta, PH ja PZ tarkkuusruuvimeisseleitä (862625 ja 862622), kun taas 862623 tarjoaa tarkkuusruuvimeisseleitä torx kärjillä. 862641 sarja sisältää samoja taltta, PH ja PZ kokoja, mutta kaikki ruuvimeisselit on eristetty aina 1 000 V asti.

Kaikkien meisseleiden kärjet on valmistettu kestävästä seosteräksestä. Kromipinnoite vähentää korroosion aiheuttamaa vahinkoa. Pyörivän otepinnan päädyn ansiosta niitä on helppo pyörittää yhdellä kädellä myös ahtaissa paikoissa. Otepinnat on päällystetty kumilla ja niiden kärjessä on pieniä kuminyppyjä, jotka helpottavat tarkkaa ja tehokasta kiertämistä.

Puuraspisarjat

Narex puuraspisarjat 854252, 854203, 854202 ja 854201 on tarkoitettu puun, vanerin, paneeleiden, muovin ja muiden pehmeiden materiaalien muotoiluun. Viilojen tarkkaan aseteltujen hampaiden ansiosta työnjälki on erittäin tasalaatuista ja vakaata. Otepinnat ovat Narexin puutaltoista tuttua vahattua pyökkiä. Puuraspien lämpökäsitellet terät kestävät kultusta paremmin.

Sarjoja on saatavilla eri pituuksilla (150, 200, 250 mm). Jokainen sarja sisältää kolme eri viilaa: latta, pyöreä ja puolipyöreä. Sarjan 854252 viilat ovat hienolla hammastuksella.

Puusepänvasarat

Suositun puusepänvasaran 825100 rinnalle saimme kaksi uutta vasaraa: 825200 ja 825300. Sekä lyöntiosa että varsi ovat valmistettu pyökistä. Vasarat on tarkoitettu ensisijaisesti talttojen lyömiseen. Uusissa vasaroissa on kaksi viistettyä sivua, jotka vähentävät tarvetta taivuttaa käsiä pientä naputusliikettä tehdessä.

Siklisarja

854100 on siklisarja kolmella erimuotoisella siklillä. Siklit soveltuvat erityisen hyvin puupintojen tasoittamiseen ja vanhan maalin poistamiseen. Pakkaus sisältää yhden neliskulmaisen, yhden kaarevan ja yhden joutsenkaulaisen siklin. Kaikki silkit on valmistettu kestävästä karkaistusta hiiliteräksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *