Toolcatin kotisivut uudistuivat!

Toolcatin kotisivut ovat uudistuneet, kokeneet täydellisen muodonmuutoksen ja siirtyneet suoraan ajan hermolle! Sivusto on optimoitu nyt myös kaikille mobiililaitteille, joten niiden selailu onnistuu missä tahansa.

Uudistuneelta kotisivulta löydät mm. jälleenmyyjäluettelon, josta osoitteet voidaan asettaa kännykän navigaattoriin yhdellä klikkauksella. Enää ei tarvitse selailla vanhentuneita kuvastoja, sillä digitalisoimme ja yhdistimme kaikki tuotteemme kotisivujen tuotteet osion alle. Tuotteiden haku onnistuu näppärästi hakutoimintojen avulla tai selailemalla eri tuoteosastoja. Uuden blogimme ansiosta voit myös helposti seurata ajankohtaisia tapahtumia ja uusien tuotteiden saapumista valikoimaamme. Perinteisten yhteydenottomenetelmien lisäksi voit nyt myös ottaa meihin yhteyttä chat- palvelun välitykseltä, joka löytyy jokaisen sivun oikeasta alareunasta.

Kotisivujen e-portaali on vielä kehityksen alla. Tulevan e-portaalin avulla voit tarkastaa varastosaldoja ja tehdä tilauksia suoraan järjestelmäämme ilman sähköposteja tai puhelimia!

Voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia uudesta sivustosta yhteyslomakkeen avulla tai jättämällä kommentin alla olevan kommenttitoiminnon avulla!

Tagged with:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *